Ideje
Dobrodošli na zvanični Donesi.com forum za predloge. Imate dobru ideju ili predlog kako da postanemo još bolji? Jedva čekamo da Vas čujemo!
-
Омогућите корисницима да унесу време за које је поруџбина заправо стигла
Ови подаци би се онда користили и за просечно време испоруке, а још боље би било да се упореди то просечно време са временом које ресторани најављују.
91 votes -
lazni utisci... i dalje...
video sam da je vec bilo komentara na ovu temu, ali neke picerije i dalje nastavljaju sa 'svojim' utiscima. Pogledam odlican komentar, pogledam profil te osobe koja je dala komentar i vidim komentare samo za tu piceriju, naravno sve petice, a onda na kraju vidim dva katastofalna komentara za druga dva restorana, tj. konkurenciju. Mislim da se ovim glupim marketinskim potezima treba stati na put vec jednom!
54 votes -
uvedete obaveznu informaciju o težini (gramaži) porcija.
Tako bismo znali koliko je jelo veliko (ili malo :) Npr. u nekim restoranima se pasta pakuje u porcije od 200-300 grama, što npr. za mene nije ni za zub, ostao bih gladan sigurno.
51 votes -
Dodate više restorana u Banjaluci, 4 je smiješno
Donesi.com mi zaista dobro dođe, ali sve ređe. Nažalost samo su 4 restorana i to uglavnom roštiljnice u Banjaluci. Pretpostavljam da je razlog ovako malog broja uglavnom to što su vlasnici ugostiteljskih objekata nepismeni idioti, ali opet predlažem da se malo potrudi i donesi.com ekipa.
42 votes -
Utisci sa slikama
Bilo bi lepo da postoji opcija da se na prvim mestima pokažu komentari sa slikama, jer bolje je unapred znati kako neki obrok izgleda a da ne mora da se pogledaju svih 100+ komentara
30 votes -
uvedete sortiranje po prosecnoj ceni porcije!
Bilo bi super kada bi restorani mogli da se sortiraju (ne po defaultu, nego po zelji) od najjeftinijeg do najskupljeg)...
Tako moze lakse da se izabere kada nismo pri parama! :)28 votesplanned ·
Admindonesi
(Admin, Donesi.com)
responded
Hvala na predlogu, poradicemo na alternativnim nacinima listanja restorana.
-
Vise orijentalne/istocnjacke/egzoticne hrane u Novom Sadu
Ako je ikako moguce, bilo bi odlichno ubaciti neke kineske (imamo samo 1)/thai/japanske/meksicke/blisko istocne restorane. Znam da su dodati restorani skoro, ali pre toga jako dugo vremena nista nije radjeno na tom polju. Bar u Novom Sadu. Tako da, molim vas, bilo kakva egzoticna hrana bi bila odlichna.
26 votesplanned ·
Admindonesi
(Admin, Donesi.com)
responded
U toku su pregovori sa nekim od navedenih restorana, nadamo se rezultatima tokom oktobra 2009. U medjuvremenu, probajte Jao Ming, novi restoran na Donesi.com u Novom Sadu. http://www.donesi.com/novisad/order.php?objectID=153
-
Ukinite virtuelne restorane
Ima restorana koji pod jednim imenom nude pice, a pod drugim imenom ("sporednim brendom") roštilj i koješta drugo. Isti im je broj telefona.
Meni se to čini kao nekorektno prema korisnicima ovoga sajta, jer je red da se zna od koga se naručuje. Ako sam recimo nezadovoljan uslugom jednog restorana i od njega ne bih više nikada naručivao, zašto me dovodite u zabludu i nudite mi isti taj restoran pod drugim imenom?
18 votes -
Plaćanje karticom
Uvedite plaćanje karticom direktno na sajtu.
14 votes -
Razdvojite kategoriju rostilj na dve nove Rostilj Na Tavi i Rostilj Na Cumuru
Verujem da vecina korisnika ume da prepozna razliku u ukusu izmedju ova dva nacina pripremanja i smatram da treba da budu razdvojene kategorije. Nekad (kad ste na drugoj lokaciji u gradu i porucujete hranu) je veoma tesko naci restoran koji priprema rostilj na cumuru posto su svi restorani strpani u istu kategoriju (ROSTILJ) a vecina je onih koji nemaju uslove za pripremu na cumuru i "valjaju" rostilj sa tave (ili plinske plotne), a bez toga da to istaknu. Ne zelim vise da me prevare zbog nedostatka ove opcije na sajtu.
13 votes -
Ukinite da cene za pola porcije budu primarne cene kod pojedinih restorana.
Ovom logikom se stice psiholoski utisak "jeftinog" restorana sto nije realno. Ovakvi marketinski trikovi ce vremenom dovesti do toga da cete u jednom momentu imati nesto poput:
CEVAPI ............... 25 din
a precutno ce biti podrazumevano da je cena po cevapu. To svakako ne treba ni Vama, a ni nama (korisnicima).11 votes -
7 votes
-
proširite ponudu u druge gradove..
ne znam zašto nije već prije napravljeno.. ali čini mi se da bi trebali poraditi na tome..
6 votes
Admindonesi
(Admin, Donesi.com)
responded
Da, postoji plan za pokrivanje Niša. Kragujevca i Subotice u Srbiji. Ako imate još predloga, kažite :)
-
6 votes
-
Dodate vise kafana, restorana kao i cevapdzinica u Nisu
mnogo vise jer cevapdzinica ima na svakom cosku.
6 votes -
Dodajte bar 1 makrobioticki restoran ako postoji u Beogradu...
Zanima me da li postoji makrobioticki restoran u Beogradu jer mi spremanje kod kuce takve hrane oduzima dosta vremena i mnogo bih volela da postoji tako nesto da se naruci gotova hrana.
5 votes -
Azurirate ponudu nekih restorana
Primer: Restoran Crazy(zemun) ima u ponudi 3 veličine pizza, a na sajtu se nudi samo jedna.
5 votes -
a sto ne bi i Mladenovac usao u pricu
Mladenovac je jedna od Beogradskih opstina, nema je na spisku...
4 votes -
Imate li planove za pokrivanje Zagreba?
Interesira me da li raymisljate da pocnete sa radom i u Hrvatskoj, prije svega u Zagrebu
4 votes -
preciznije odredjivanje lokacije kupca
Mnogi restorani traze duze vreme i vece narudzbe za kupce na udaljenim lokacijama jer su neke gradske opstine veoma velike, pa iako je kupac na 100 metara od restorana spada u udaljenu lokaciju jer stanuje na toj opstini (npr. Palilula u Beogradu). Ja to pravilo nekad zaobilazim tako sto direktno telefoniram u restoran, ali nije u tome poenta ovog sajta.
3 votesunder review ·
Admindonesi
(Admin, Donesi.com)
responded
Za sada u Beogradu to nije moguće jer poštanski PAK kodovi nisu još ušli u masovnu upotrebu, a oni omogućavaju tako precizno ciljanje. Možete li nam reći o kome se restoranu radi?